Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 3-1


Τα κατάφερε τελικά ο Αχιλλέας Φαρσάλων και κέρδισε τον Ρήγα Φεραίο στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιά με σκορ 3-1. Αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί τους κιτρινόμαυρους σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις της «σωτηρίας» ενώ τα περισσότερα σενάρια για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές είναι με το μέρος της φαρσαλινής ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 5’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη άνοιξε το σκορ ενώ επτά λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάντου, ο Οικονόμου με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.Με την έναρξη της επανάληψης ο Αχιλλέας πέτυχε και τρίτο τέρμα όταν στο 50’ από ασυνεννοησία στην άμυνα του Ρήγα ο Τσιρογιάννης με πλασέ έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Κοντογιάννη.
Ο Ρήγας αντέδρασε και πήρε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 στο 65’ όταν από κάθετη πάσα του Δενελάβα ο Θεοχαρόπουλος νίκησε τον Παπαποστόλου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Παπαποστόλου, Θεοδωρόπουλος, Οικονόμου, Ζητούνης, Χάνος (87’ Αναστασίου), Ρόβας (46’ λ.τ. Παπαδημητρίου Χ.), Τσιρογιάννης, Μπένος (85’ Παπαγεωργίου), Τάντος, Καραγιώργος, Τσουρέλης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κοντογιάννης, Ζαχαράκης, Αποστολίδης (46’ Στεργίου), Διπλάρης, Αλεξίου (78’ Τσιούκας), Γρούνας, Χατζηαθανασίου, Δενελάβας, Λέτσιος, Θεοχαρόπουλος, Τσιαντής (46’ Μπάτης).


Δεν υπάρχουν σχόλια: